Konto, dane i prywatność

Jak wymazać dane z tego telefonu

Wymaż treningi, zdjęcia i ustawienia zapisane na tym telefonie, bez usuwania konta ani tego, co jest na serwerze.

Działa na
  • iPhone
  • Android

Wymazanie danych z tego urządzenia usuwa to, co Gym+ zapisał na tym telefonie: treningi, zdjęcia i ustawienia. Twoje konto i to, co jest na serwerze, pozostają bez zmian. Usunięcie konta to osobna ścieżka.

Zanim zaczniesz

Krok po kroku

  1. Na karcie Profil stuknij Ustawienia.

  2. Przewiń do sekcji Prywatność i dane.

  3. Stuknij Wymaż dane z tego urządzenia, ostatnią opcję na liście.

  4. Przeczytaj komunikat i stuknij Wymaż z tego urządzenia, żeby potwierdzić.

  5. Po zakończeniu Gym+ pokazuje komunikat Dane z tego urządzenia wymazane.

Częste problemy

Chcę usunąć konto, a nie tylko dane z telefonu
Użyj opcji Usuń konto w Profilu, w sekcji Konto i subskrypcja. Zobacz Jak usunąć konto Gym+.
Wymazałem dane i chcę odzyskać historię
Zaimportuj wcześniej wyeksportowaną kopię zapasową. Jeśli historia na koncie była włączona, kopia konta nadal jest na serwerze. Zobacz Jak przechowywać historię na koncie.

Otwórz w aplikacji

W Gym+ stuknij znak zapytania na ekranie głównym, aby otworzyć Centrum pomocy, i wyszukaj „Usuwanie danych”. Przycisk Otwórz teraz przeniesie cię prosto do ekranu.

Pobierz Gym+Google PlayWkrótce w App Store

Powiązane artykuły

Zaktualizowano 26.10.2026, wersja aplikacji 1.3.6