Account, gegevens en privacy

Je Gym+ account verwijderen

Verwijder je account, je @ en alles wat de server ervoor bewaart, en bevestig met de code die naar je e-mail is gestuurd.

Werkt op
  • iPhone
  • Android

Als je je account verwijdert, verdwijnen je Gym+ account, je @ en alles wat de server ervoor bewaart, ook de geschiedenis in je account, en word je op elk apparaat uitgelogd. De gegevens op deze telefoon worden ook gewist.

Voordat je begint

Stap voor stap

  1. Open het tabblad Profiel en scrol naar Account en abonnement.

  2. Tik op Account verwijderen.

  3. Lees de melding en tik op Code sturen. Bedenk je je, tik dan op Account behouden.

  4. Vul de code in die in je e-mail is aangekomen.

  5. Tik op Definitief verwijderen. Het account wordt verwijderd zodra je bevestigt, en Gym+ toont Je account is verwijderd.

Veelvoorkomende problemen

De code is niet aangekomen
Kijk in je spammap en controleer het e-mailadres van je account, en tik op het codescherm op Code opnieuw sturen.
Mijn account heeft geen e-mailadres
In dat geval vraagt Gym+ in plaats van een code om een tweede bevestiging. Lees de melding en tik op Definitief verwijderen.
De app zegt dat het verwijderen niet kon worden bevestigd
Controleer je verbinding en probeer het opnieuw. Tot het verwijderen is bevestigd, houdt de telefoon je gegevens.

Openen in de app

Tik in Gym+ op het vraagteken op het beginscherm om het Helpcentrum te openen en zoek op ‘Je account verwijderen’. Met de knop Nu openen ga je meteen naar het scherm.

Gym+ downloadenGoogle PlayBinnenkort in de App Store

Gerelateerde artikelen

Bijgewerkt op 26-10-2026, app-versie 1.3.6